Op zoek naar een kindertandarts in Amstelveen?

Op zoek naar een kindertandarts in Amstelveen?

Is het tijd voor de eerste controle van je kind bij de tandarts? Of ben je op zoek naar een nieuwe kindertandarts in Amstelveen? Dan ben je bij Keizer Karelpark Tandartsen aan het juiste adres. Ons team van ervaren kindertandartsen en mondhygiënisten staat klaar om je kind op een speelse en kindvriendelijke manier te begeleiden bij het gebitsonderhoud.

Waarom kiezen voor Keizer Karelpark Tandartsen?

  • Ervaren en deskundig team: Ons team bestaat uit gediplomeerde kindertandartsen en mondhygiënisten die gespecialiseerd zijn in de mondzorg voor kinderen. Ze weten hoe ze met kinderen om moeten gaan en stellen ze op hun gemak.
  • Moderne praktijk: We beschikken over een moderne praktijk met een speciale kinderhoek. Hierdoor voelt je kind zich meteen thuis.
  • Speelse en kindvriendelijke sfeer: We vinden het belangrijk dat je kind zich bij ons op zijn of haar gemak voelt. We creëren daarom een speelse en kindvriendelijke sfeer in onze praktijk.
  • Aandacht voor preventie: We besteden veel aandacht aan preventie. We leren je kind hoe ze hun tanden goed moeten poetsen en we geven tips om tandproblemen te voorkomen.
  • Pijnloze behandelingen: We streven ernaar om de behandelingen van je kind zo pijnloos mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken we gebruik van verschillende technieken, zoals verdoving en lachgas.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een gratis kennismakingsgesprek: Tijdens dit kennismakingsgesprek kun je onze praktijk en ons team ontmoeten. We bespreken ook de mondgezondheid van je kind en we stellen een behandelplan op.
  • Een duidelijke uitleg: We leggen alles op een kindvriendelijke manier uit aan je kind, zodat ze precies weten wat er gaat gebeuren.
  • Flexibele afspraaktijden: We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. We hebben ook avondafspraken mogelijk.
  • Een spoeddienst: We hebben een spoeddienst voor spoedeisende tandheelkundige problemen bij kinderen.

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken voor je kind bij Keizer Karelpark Tandartsen? Je kunt ons telefonisch bereiken op 020 – 641 06 10 of online via onze website https://tandartskeizerkarelpark.nl/.

We hopen je kind snel te mogen verwelkomen in onze praktijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *