Gebitsprothese

Een gebitsprothese laten aanmeten

Begint jouw gebit steeds minder sterk te worden? Merk je dat je tanden lossen gaan zitten, je minder kracht kunt zetten met je gebit of dat je steeds vaker mankementen ondervindt aan je tanden? Dan is het misschien tijd voor een gebitsprothese. Dat kan je namelijk een hele hoop problemen schelen en ervoor zorgen dat je weer optimaal kunt genieten tijdens het eten. Een tandarts kan je in dit geval een hoop informatie geven over een gebitsprothese en je alle verschillende mogelijkheden voorleggen. Bij Van der Helm Tandartsen zijn we ook gespecialiseerd in het maken van gebitsprotheses en tandprotheses waardoor je bij ons dus aan het juiste adres bent wanneer je het gevoel hebt dat je extra ondersteuning nodig hebt in je gebit.

Een verscheidenheid aan mogelijkheden

Hoewel mensen bij een gebitsprothese over het algemeen meteen denken aan een kunstgebit, zijn er meerdere mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Naast een kunstgebit is er bijvoorbeeld de mogelijkheid voor een vaste prothese te kiezen die je niet uit de mond kunt halen en je kunt kiezen uit een klikgebit. Een prothese die je eenvoudig als het ware vastklikt in je mond waardoor deze stevig verankert zit en deze er niet eenvoudig uit kan vallen of kan verplaatsen. Vaak zien we dat als mensen op een nog relatief jonge leeftijd een gebitsprothese nodig hebben zij vaker kiezen voor een vaste prothese of voor een klikgebit. Deze twee bieden namelijk meer stevigheid tijdens het eten van hard, knapperig voedsel en voorkomt het risico dat het gebit uit kan vallen. Kortom: zoals je merkt zijn de mogelijkheden eindeloos.

Weer volledig genieten van iedere maaltijd

Met behulp van de tandartsen bij Van der Helm Tandartsen wordt voor jou een tandprothese aangemeten die precies bij je past. Zie je dat wel zitten? Maak dan razendsnel een afspraak met een van onze tandartsen door te bellen met het nummer dat op de website staat.